Poruka Đokovića neke zbunila neke oduševila

Novak-Djokovic-1-001
picture source: https://sensa.mondo.rs

Nakon trijumfa u Rimu, prvi reket svijeta je odlučio da objavi “priču” na svom Instagramu, kojom je oduševio navijače.

A uspio je srpski as da uđe i u izabrano društvo tenisera koji su ostvarili 1.000 i više pobjeda!  Noletu je uspijelo ono što je samo Federeru, Nadalu, Konorsu i Lendlu.

Đoković je u još jednom segmentu ušao u grupu besmrtnih, pa je odlučio da podijeli zanimljivu “priču” na svom profilu, uz pjesmu hrvatske grupe Colonia – “Nije nam dovoljna ni 1.001 noć” a uz koju je dodao i zanimljivu grafiku. Naime, u pitanju je poruka na engleskom u kojoj se govori o “anđeoskom broju 1.001”, što mnogi nisu znali kako da protumače.

“Anđeoski broj 1.001 podsjeća te da su pred tobom sve moguće budućnosti i da si ti taj koji oblikuje svoj život”, stoji u pojašnjenju broja koji je očigledno veoma značajan Đokoviću.

Anđeoski brojevi su kombinacije cifara koje nam zaintrigiraju pažnju, kao recimo kada primjetimo da je 2. februar 2022. godine, ili da je recimo na satu 11.11. Detalji su opisani u knjizi američke autorke Dorin Virtju “101 Anđeoski broj” u kome se tumače različite “vibracije brojeva”.

Tako knjiga za pomenuti 1.001, koji je Đoković izdvojio, objašnjava se savršena sinergija brojeva 0 i 1. Broj 1 predstavlja nove početke i kreativnost, a broj 0 “duhovno carstvo”.