Stara Dama stvara “dream team”

roberto firmino
picture source: https://uk.sports.yahoo.com

Mediji sa Ostrva pišu da Sadio Mane, prema svemu sudeći, neće biti jedini napadač koji će ovog ljeta napustiti fudbalski klub Liverpul.

Mane je sve iznenadio odlukom da na kraju sezone napusti “redse” i karijeru nastavi u dresu Bajern Minhena, a Liverpul je od prodaje Senegalca uspio da zaradi 35 miliona evra.

Međutim, kako pišu mediji u Engleskoj, čini se da Mane neće biti jedini napadač koji će ovog ljeta napustiti Enfild.

Navodno, na izlaznim vratima “redsa” nalazi se i Roberto Firmino koji ne želi da u narednoj sezoni bude rezerva. On je izgubio mjesto u prvoj postavi i odlučan je da se okuša u nekom drugom klubu.

Brazilac se povezivao prvo s prelaskom u Fenerbahče, ali je to odbio. Ipak, čini se da je stigla konačno ponuda koja je i te kako zainteresovala Firmina i on ozbiljno razmišlja o odlasku.

Britanski “Miror” je objavio da njega želi Juventus koji traži napadača koji će biti tandem sa Dušanom Vlahovićem. Smatraju da bi se Firmino odlično uklopio u takvu ulogu i ostaje da se klubovi dogovore oko transfera.

Juventus je spreman da plati oko 23 miliona eura za Brazilca, što je cifra koja je prihvatljiva za Liverpul, a Brazilac je navodno dogovorio i sve uslove ugovora sa “starom damom” i transfer je jako blizu realizacije.