Partizan želi da se vrati na pobjednički kolosijek, Zvezda juri osvetu

superliga
picture source: https://sportal.blic.rs

FK Novi Pazar dočekaće sutra na svom terenu od 18:55 časova ekipu Partizana u prvom meču četvrtog kola “Mozartbet” Superlige Srbije, a oba tima su loše ušla u novu sezonu u domaćem šampionatu.

Partizan je zabilježio jednu pobjedu i dva remija, a sportski direktor kluba Ivica Iliev je podnio ostavku. Novi Pazar je posljednji na tabeli sa tri poraza.

Lider šampionata i branilac titule Crvena Zvezda će sutra od 21 sat na svom terenu igrati sa Radnikom, a “crveno-bijeli” žele da se revanširaju Surduličanima za prošlu sezonu, kada je Radnik slavio sa 2:1. Radnik je jedini klub u SLS koji Crvena Zvezda nije uspijela da pobjedi u prošloj sezoni. Klub iz Surdulice je u dosadašnjem dijelu sezone osvojio samo jedan bod.

U subotu od 17:30 časova u Kragujevcu će igrati Radnički i Vojvodina, dva meča 4. kola SLS će biti odigrana u subotu od 21 čas, a sastaće se Napredak – Javor i Spartak-Voždovac.

Radnički će u nedelju od 18:55 časova u Nišu dočekati TSC, dok će od 21 čas igrati Kolubara – Mladost (L) i Mladost (NS) – Čukarički.