Đukić: Nemam objašnjenje šta se desilo u drugom poluvremenu

partizan-dinamo kijev
picture source:http://www.vesti-online.com

BEOGRAD – Od sjaja do očaja odigrali su utakmicu protiv kijevskog Dinama fudbaleri Partizana koji su nakon vođstva od 2:0 na poluvremenu uspjeli da izgube sa 2:3.

Trener Beograđana Miroslav Đukić bio je očajan nakon meča dok je njegov kolega na suprotnoj strani Aleksandr Kačkevič blistao od sreće.

Odigrali smo fenomenalno prvo i očajno drugo poluvrijeme. Nemam pravo objašnjenje šta se dogodilo sa nama u poluvremenu ove utakmice. Jednostavno, primili smo rano prvi gol iz penala, a kasnije se izgleda uvukao neki strah kod nas. U drugom poluvremenu nismo povezali tri čestita pasa – jedva je izustio Đukić.

Koliko je sve ličilo na “salto mortale” u igri šampiona Srbije u drugom poluvremenu dovoljno govori prethodna izjava, ali i izraz Đukićevog lica pred novinarima.

Miroslav-Djukic

Izgubili smo posjed lopte, izgubili smo konce svoje igre i kao da se samo čekao sljedeći gol Dinama. Ponavljaju nam se prečesto neke greške i to je ono što moramo da ispravljamo – dodao je trener Partizana.

Na pitanje zašto je kasnio sa nekim izmjenama Đukić je još tiše odgovorio.

Na terenu su u drugom poluvremenu bili isti oni igrači koji su bili na terenu i prvih 45 minuta i bili onako sjajni – kazao je Đukić.

Dinamo je dokazao da je tim koji se ne plaši nikoga i ničega i sada vode na tabeli sa šest bodova.

Smirivao sam igrače u poluvremenu. Ulio sam im nadu da mogu do povoljnog rezultata protiv Partizana. Naši štoperi su bili ispod nivoa u prvih 45 minuta i to je skupo plaćeno. Pogodili smo sa izmjenama u nastavku, prešli na sistem 4-4-2 i to nam je donijelo potrebnu agresiju i na kraju važnu pobjedu – rekao je Kačkevič.

(novosti.rs)