Uznemirio fanove pa poslije sve objasnio

janko-tipsarević operacija
picture source:http://www.kurir.rs

U posljednjih nekoliko sezona Janko Tipsarević zaista nema sreće jer je zbog brojnih povreda već nekoliko puta morao duže da odsustvuje sa terena. Srpskog tenisera sada čeka još jedna pauza, pošto se podvrgnuo još jednom hirurškom zahvatu.

On je ponovo morao da ide ”pod nož” jer već mjesecima ima problema sa tetivama. Zbog toga je operisan u Finskoj i sada je na oporavku. Srpski teniser želio je da umiri svoje navijače, pa se oglasio na Instagramu fotografijom i poručio da je sve u najboljem redu.

 – Jedini način da nastavim da igram ovaj prelijepi sport jeste bila operacija tetiva koje su me baš namučile poslednja četiri mjeseca. Operisali su me dr Orava i dr Lempainen u Finskoj i sve je dobro prošlo. Očekuje se da ću moći da se vratim na teren u prvoj polovini 2018. godine. Prvih par nedjelja, biće paklene s obzirom da su mi operisane obje noge, ali imam svoju porodicu i prijatelje koji će mi pomoći da prođem kroz sve ovo. Ovo će biti poslednja velika operacija. Vidimo se – napisao je Janko i izazvao gomilu komentara.