De Brujne je bio previše lijen

Kevin-De-Brujne
picture source: http://cdn.images.dailystar.co.uk

Prije nego što je postao vođa Mančester Junajteda, Murinja smo dva puta gledali u ulozi trenera Čelzija. Oba susreta sa Čelzijem završio je Murinjo otkazom, što ga nije spriječilo da dođe na vrh Mančester Junajteda i važi za jednog od najboljih trenera svijeta,

Engleski mediji danas prenose reakciju Murinja na izjavu Kevina De Brujnea. Naime, Belgijanac je rekao da je postao virtuoz u fudbalu jer je u prvm trenutku napustio Čelzi. Murinjo ipak zna drugu verziju ove priče.

Od svojih igrača uvijek očekujem da su ratnici na terenu bez obzira da li je neko više talentovan ili ne. De Bruyne me oduševio svojom igrom kada je tek došao, ali svojim ponašanjem je sve pokvario. Jednostavno nije želio da bude šampion i bio je previše lijen. Očekivao sam mnogo više od njega, ali to nisam dobio. Iako kažu da sam pogriješio što sam ga prodao mislim da nije bilo drugog izlaza. Igrače s takvim stavom ne želim u svojim ekipama. – ovim je Murinjo obrazložio odluku da proda igrača Wolfsburgu.

Portugalski trener nije otvarao temu talenta niti igre De Bruynea, ali je prokomentarisao da on nikada ne bi mogao biti u njegovom timu.