Matić zgrabio velika priznanja

Nemanja-Matic
picture source: http://chelsea24news.pl

Sjajni srpski fudbaler Nemanja Matić pruža novom klubu fenomenalne partije. Mančester Junajted radi punom parom od početka sezone, a od prelaska je Matić nezamjenljivi dio ovog pogona.

Dok se Matić sa Orlovima priprema za preostale dve važne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, na njegovu adresu stiglo je veliko iznenađenje.

Naime, Britanski ”Telegraf” napravio je spisak 20 igrača koji su svojom igrom označili septembarske premijerligaške utakmice. Nemanja Matić ušao je u društvo odabranih i nalazi se na 16. mjestu. Prvu poziciju zauzeo je Hari Kejn iz Totenhema, dok se ispred Matića nalaze Kutinjo, Felaini, Morata, Silva i druga velika imena fudbala.

Matić je u Junajtedu od 30. jula ove godine, a već je proglašen za igrača utakmice kada je Mančester Junajted napravio šou i sa 4:0 pobjedio Vest Hem. Nakon povrede Pogbe, Nemanja je prokomentarisao sa Mančester Junajted nema za šta brinuti jer ima dovoljno dobrih igrača koji će ‘pokriti’ odsustvi Francuza, ali i da mu želi brz oporavak i povratak na teren.