Ekipa crveno-bijelih danas je veoma lako savladala Dinamo iz Vranja, plasirajući se u osminu finala Kupa Srbije. Rezultatom 5:0 Zvezda je pokazala da poraz od Napretka nije oslabio njene igrače, već im ulio više samopouzdanja, pa su današnju utakmicu veoma jednostavno završili.

Zaslužni za pobjedu bili su Luka Adžić i Aleksandar Pešić, između ostalih sjajnih fudbalera iz tima. Adžić se danas proslavio sa tri gola, dok je Pešić zakucao jednom i odigrao tri fenomenalne asistencije. Završnicu je odigrao Slavoljub Srnić pokazujući ekipi iz Vranja da u tom meču ‘nisu ni imali pravo na loptu’. Danas su igrači Crvene Zvezde pokazali da i sa izmjenjenim sastavom mogu doći do lakih i ubjedljivih pobjeda.

Međutim, utakmica se nije završila tako bajno. Kada je Zvezda već upisala 5:0, njen defanzivac Abraham Frimpong došao je u nezgodan susret sa fudbalerom Dinama nakon kojeg je završio na travi bez svijesti. Nakon brzog djelovanja ljekarskog tima fudbaler je uspio ustati, ali je veoma brzo prevežen sa stadiona do bolnice na pregled.