Zbog greške doktora prolazi pakao

pedro-leon
picture source:http://www.goal.com

Pedro Leon nekadašnji fudbaler Real Madrida, a sada član Eibara  prolazi pravi pakao . Zbog greške doktora van igre je poslednjih pet mjeseci  i još uvijek se ne zna tačan datum njegovog povratka na teren.

Leon je zadobio blažu povredu koljena prošle sezone u meču sa Barselonom i pretpostavljalo se da će biti van terena oko dva mjeseca. Ali, doktori su mu savjetovali opreaciju tvrdeći da je to rutinska procedura i da će veoma brzo ponovo biti na terenu.

 Kasnije se ova dijagnoza ispostavila kao potpuni pogrešna. Koljeno je nakon operacije potpuno stradalo i Leon već pet mjeseci ne može igrati. Ne zna se kada će se potpuno oporaviti. Španski mediji tvrde da bi u februaru ponovo mogao zaigrati, ali još uvijek ništa nije sigurno.

Pedro Leon je važio za veliku nadu španskog fudbala. Karijeru je počeo u Murciji, a 2010. godine je za 10 miliona eura prešao iz Getafea u Real Madrid. Međutim, u Madridu se nije naigrao pa se ubrzo vratio u Getafe, dok je član Eibara postao početkom prošle sezone. U 37 odigranih utakmica za ovaj tim postigao je 10 golova.