Glavni sudac utakmicu pretvorio u cirkus

borac-subotica
picture source:http://www.republika.rs

Utakmica 17. kola srbijanske Superlige između Spartaka iz Subotice i Borca iz Čačka pretvorila se u pravi cirkus, sve zahvaljujući glavnom sudcu.

Sve je bilo u redu dok u finišu prvog poluvremena pri vodstvu Borca od 1:0 sudija  nije dosudio jedanaesterac za domaći tim. Tada su fudbaleri iz Čačka okružili suca žestoko protestvujući zbog penala, pa je on odlučio isključiti čak dvojicu fudbalera zbog prigovora.

Isključio je Amera Dupovca, nekadašnjeg štopera Sarajeva, koji je sa saigračem Jovanovićem morao napustiti teren prije završetka prvog poluvremena. Savković je sa bijele tačke poravnao na 1:1, a zatim su na početku drugog poluvremena fudbaleri Borca  sjeli na teren i okrenuli leđa protivničkim fudbalerima i glavnom sucu.

Kada su završili sa svojim  protestom, šou je pripao golmanu Borca koji je ispucavao loptu van stadiona svaki put kada bi ona došla do njega. Spartak je na kraju slavio sa 3:1, ali nakon utakmice se definitivno najmanje pričalo o rezultatu i igri na terenu koja je nakon svega pala u treći plan.