Pravimo šanse, golovi će doći

vladan-milojević
picture source:www.facebook.com

BORISOV – Šef stručnog štaba Crvene Zvezde Vladan Milojević rekao je poslije utakmice da je Crvena Zvezda došla po pobjedu u Bjelorusiju i da je bila bliža trijumfu.

Mislim da smo imali odlične prilike, ali jednostavno nismo dali gol. Moramo da budemo zadovoljni bodom. Odigrali smo bez kalkulacija, pokazali da smo ekipa koja je došla da se nadigrava i da igra na pobjedu. Moja filozofija je takva da ako se od početka braniš, nemaš puno šanse da uradiš to što si zamislio. Izuzetno sam zadovoljan, igrali smo mnogo bolje nego u Beogradu. Tad smo malo bili pod euforijom. Nije nam BATE napravio bilo kakve probleme. U igri morate da imate činjenicu da će protivnik da napravi neku šansu. Sve u svemu sam zadovoljan i mislim da smo odigrali dobru utakmicu  – izjavio je Milojević.

crvena zvezda-bate

Zvezdina odbrana blista, ali već tri utakmice zaredom nije bilo postignutog gola.

Realizacija… Tako vam je to u fudbalu, tako treba i prihvatiti. Dobro je što smo odigrali čvrstu, dobru odbranu. Pozitivno je što pravimo šanse, golovi će doći. Imamo dobre napadače i ne brinem se što se toga tiče – dodao je Milojević.

Utakmica u Beogradu protiv Kelna sve će odlučiti.

Sa rezultatom u Kelnu, očekujemo punu Marakanu. Igraćemo na našem stadionu, pred našom publikom, želimo da pobijedimo Keln i da prođemo u narednu rundu – rekao je Milojević.